Buradasın
Sarımsak tursusu hangi yemeklere konur?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Sarımsak turşusu, çeşitli yemeklerle uyum sağlar:
- Et yemekleri, sandviçler ve salatalarla birlikte servis edilebilir 25.
- Salataların üzerine serpilerek tüketilebilir 5.
- Zeytinyağı, limon suyu ve tuz ile karıştırılarak turşu sosu olarak kullanılabilir 5.
- Peynir tabaklarına eşlik edebilir 5.
- Sandviç, wrap veya tostların içine konabilir 5.
- Yemeklerin yanında garnitür olarak sunulabilir 5.
- Ara öğünlerde atıştırmalık olarak tüketilebilir 5.
- Çorba ve yemeklere eklenerek de kullanılabilir 5.
Sarımsak turşusunun ekşi ve baharatlı tadı, yiyeceklerle uyumlu olacak şekilde tüketilmesi önerilir 5.
Sarımsak turşusu, mide rahatsızlığı olan kişiler için önerilmez 5.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: