Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Sarımsak confit yapmak için gerekli malzemeler:
Yapılışı:
- Sarımsakları baştan ayırın ve kabuklarını soyun 4.
- Sarımsak dişlerini küçük bir fırın kabına yerleştirin, ardından kekik ve biberiye dallarını da ekleyin 4.
- Sarımsakların üzerine zeytinyağını dökün, yağ miktarının sarımsakları tamamen kaplayacak şekilde olduğundan emin olun 4.
- Fırını 90-100 dereceye ısıtın 4.
- Sarımsakları fırın tepsisine yerleştirin ve fırında yaklaşık 1,5-2 saat pişirin 4. Sarımsaklar yumuşak ve altın rengi olana kadar pişirin, arada bir kontrol edin ve gerekirse yağı karıştırın 4.
- Pişen sarımsakları fırından çıkarın ve tamamen soğumaya bırakın 4.
- Sarımsakları yağla birlikte bir cam kavanoza aktarın 4.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: