Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Sangriaya konulabilecek bazı meyveler:
- Portakal 124. Hem dilimlenmiş hem de suyu sıkılarak kullanılabilir 4.
- Elma 124. Farklı renklerde ve tatlarda elmalar kullanılabilir, kabuklu veya kabuksuz, küp küp doğranmış elmalar hem doku hem de hafif bir ekşilik verir 4.
- Limon 124. Limon dilimleri, sangria'ya ferahlatıcı bir keskinlik katar 4.
- Çilek 4. Taze çilekler, sangria'ya hem muhteşem bir renk hem de tatlı bir lezzet katar 4.
- Şeftali veya kayısı 4. Mevsimindeyse bu meyveler, sangriaya harika bir yumuşaklık ve tatlılık verir 4.
Ayrıca ananas, yaban mersini, ahududu, mango, kivi gibi meyveler de kullanılabilir 4.
Sangria tariflerinde kullanılan meyveler, damak tadına göre değişebilir 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: