Buradasın
Sanayi tipi konveksiyonel fırın nedir?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Sanayi tipi konveksiyonel fırın, sıcak hava dolaşımını sağlamak için fan kullanan, yiyeceklerin her tarafının eşit ve hızlı pişmesini sağlayan bir endüstriyel fırın türüdür 34.
Özellikleri:
- Homojen pişirme: Fanlar aracılığıyla havanın dolaşımıyla ısıyı eşit dağıtır 24.
- Enerji tasarrufu: Diğer fırın türlerine göre daha az enerji tüketir 4.
- Çok yönlü kullanım: Ekmek, kurabiye, kek, döner, et, sebze ve sütla pişen yemekler gibi çeşitli yiyeceklerin pişirilmesinde kullanılır 4.
Kullanım alanları: Restoranlar, catering şirketleri, oteller ve büyük mutfaklar gibi yoğun yemek hazırlanan yerler 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: