Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Sade makarna yapmak için gerekli malzemeler:
Yapılışı:
- Geniş bir tencereye 2 litre suyu koyun ve kaynamaya bırakın 3.
- Su kaynadıktan sonra içine 1 tatlı kaşığı tuz ekleyin 3.
- Ardından, tercihinize bağlı olarak seçtiğiniz makarna çeşidini ekleyin 3.
- Makarnayı paket üzerinde belirtilen süre boyunca, genellikle 8-12 dakika, haşlayın 3.
- Haşlama süresi dolduğunda, makarnayı süzgeç yardımıyla süzün 3.
- İsteğe bağlı olarak, makarnayı servis yapmadan önce 1 yemek kaşığı zeytinyağı ile karıştırabilirsiniz 3.
- Sade makarnanızı, isteğe bağlı olarak rende parmesan peyniri ile süsleyerek servis edebilirsiniz 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: