Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Rosto köfte içinde bulunan malzemeler genellikle şunlardır:
- Kıyma: Tercihen yağlı kuşbaşı et kullanılarak hazırlanan kıyma 2.
- Soğan: Rendelenmiş veya ince doğranmış olarak kullanılır 2.
- Yumurta: Köftenin birleşmesini sağlamak için eklenir 2.
- Bayat ekmek içi: Yumuşak bir doku oluşturmak için kullanılır 2.
- Süt: Ekmeklerin yumuşaması için süt ile ıslatılır 2.
- Tuz, karabiber, kimyon, pul biber: Köftenin lezzetini artırmak için eklenen baharatlar 24.
- Sıvı yağ: Pişirme sırasında kullanılmak üzere 2.
Ayrıca, iç harcına mantar, yeşil biber, domates, bezelye ve ceviz gibi sebzeler de eklenebilir 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: