Buradasın
Reşat'ın somonlu sandviçi nasıl yapılır?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Reşat'ın somonlu sandviçi için gerekli malzemeler:
- çok tahıllı ve siyez buğdaylı ekmek (dilimli) 1;
- somon füme (dilimli) 1;
- tarama 1;
- kaşar peyniri (dilimli) 1;
- göbek marul (doğranmış) 1;
- roka 1;
- domates (dilimli) 1;
- turşu (dilimli) 1;
- mayonez 1.
Hazırlanışı:
- Dilim ekmeklerin iç kısmı, orta ateşteki tavada hafif kahverengileşinceye kadar pişirilir 1.
- Dilim ekmeklerin iç kısmına mayonez sürülür 1.
- Altta gelecek ekmeğe tarama da sürülür 1.
- Tarama sürülen ekmeğe sırasıyla roka, kaşar peyniri, somon füme, domates, turşu ve göbek marul koyulur 1.
- Diğer ekmek üste yerleştirilir 1.
Reşat Balık'ın Beyoğlu (0212 293 60 91) ve Bostancı (0216 361 13 63) şubelerinden temin edilebilir 12.
Alternatif bir tarif için Nefis Yemek Tarifleri'ndeki "Kahvaltılık Somonlu Sandviç" tarifi de değerlendirilebilir 4.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: