Buradasın
Portakal pelteli tavuk göğsü nasıl yapılır?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Portakal pelteli tavuk göğsü yapmak için gerekli malzemeler:
Palüze için:
Yapılışı:
- Tavuk göğsü hazırlığı: Un ile tereyağını kavurun 1. Süt ve şekeri ekleyip topaklanmayı önleyerek karıştırın 1. Koyulaşınca altını kapatıp vanilyayı ekleyin ve mikserle 5 dakika çırpın 1. Kelepçeli kalıba döküp buzdolabında soğutun 1.
- Palüze yapımı: Portakal suyu, şeker ve nişastayı çırpma teliyle karıştırarak koyu kıvam alana kadar pişirin 1.
- Birleştirme: Soğuyan tavuk göğsünün üzerine palüzeyi gezdirin ve tekrar buzdolabında soğutun 1.
Afiyet olsun 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: