Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Pişmiş sakatatı buzlukta saklamak için aşağıdaki adımları izlemek gerekir:
- Soğutma: Sakatatı tamamen soğutun ve oda sıcaklığına gelene kadar bekletin, ardından buzdolabında birkaç saat bekletin 23.
- Ambalajlama: Hava geçirmeyen kaplarda saklayın 23. Cam veya plastik saklama kapları kullanabilirsiniz 2.
- Etiketleme: Sakladığınız sakatatı tarih ve içerik bilgisiyle etiketleyin 2.
- Dondurucu sıcaklığı: Buzluk sıcaklığını -18°C veya daha düşük bir düzeyde tutun 23.
- Saklama süresi: Pişmiş sakatat genellikle dondurucuda 2-3 ay boyunca iyi kalır 23.
Çözme işlemi için, dondurulmuş sakatatı buzdolabında yavaşça çözdürün 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: