Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Yapılış aşamaları:
- Bisküvileri mutfak robotunda eritilmiş tereyağı ile pürüzsüz bir kıvam alana dek çekin 1.
- Kek kalıbına alıp, düzelttikten sonra buzluğa kaldırın 1.
- Derin bir kabın içerisinde krem şanti ve kremayı kıvam alana dek mikserle çırpın 1.
- Fındık ezmesi ve labne ekleyip, pürüzsüz olana dek karıştırın 1.
- Kek kalıbına ekleyip, düzledikten sonra tekrar buzluğa kaldırın 1.
- Krema ile çikolatayı küçük bir soslukta eriyene dek kısık ateşte ısıtın 1.
- Eriyince kek kalıbının üzerine ekleyip, düzeltin ve buzdolabında en az 3 saat dinlendirin 1.
Ayrıca, cheesecake'in sertleşmesi için jelatin kullanımı da önerilmektedir 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: