Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Pişirme için kullanılan poşetler türüne göre şu şekilde incelenebilir:
- Fırın poşeti 14. Genellikle tavuk, hindi, ördek, balık ve sebze pişirmek amacıyla kullanılır 14. Gıdaların buharda pişmesini sağlar ve yiyeceklerin su kaybetmesini önler 14.
- Vakumlu poşet 23. Sous vide pişirme yöntemi için kullanılır 23. Gıdanın hava ile temas etmeden, düşük sıcaklıkta ve uzun süreli olarak pişirilmesini sağlar 23.
- Buzdolabı poşeti 5. Taze kesilmiş ekmek, soğan, sarımsak, un ve mısır gevreği gibi gıdaların saklanması için kullanılır 5.
Ayrıca, mikrodalga fırında pişirme için özel poşetler de bulunmaktadır 4.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: