Buradasın
Piliç etinden biftek nasıl yapılır?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Piliç etinden biftek yapmak için gerekli malzemeler:
Yapılışı:
- Piliç biftekleri tuzlayın ve yağladığınız tavada altın rengi olana kadar kızartın 3.
- Ayrı bir tavada dondurulmuş sebze karışımını 2 yemek kaşığı sıvı yağ ile soteleyin ve servis edin 3.
Alternatif bir tarif:
- Tavuk göğsü veya kemiksiz but etini biftek şeklinde dilimleyin 24.
- Bir kasede zeytinyağı, salça, karabiber, kekik ve sütü karıştırın 24.
- Tavuk etini bu karışıma ekleyip buzdolabında 15-20 dakika bekletin 24.
- Izgara tavasına sıvı yağ alıp ısıtın, tavukları ekleyip her iki tarafı da 3'er dakika pişirin 24.
Tavuk bifteği, yanında makarna, pilav veya patates kızartması ile servis edilebilir 4.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: