İrmikli Petibörlü Pasta Tarifi için gerekli malzemeler: 1 paket petibör bisküvi; 1 litre süt; 1 su bardağı irmik; 1 su bardağı toz şeker; 1 yemek kaşığı tereyağı; 1 çay bardağı hindistancevizi; Üzerine çikolata sosu. Yapılışı: 1. Bir tencereye sütü, irmiği, şekeri ve tereyağını koyup devamlı karıştırarak pişirin. 2. Kalıbınızı suyla ıslatıp muhallebiyi dökün. 3. Bisküvilerinizi resimdeki gibi muhallebinize aralıklarla dizin. 4. Buzdolabında iyice soğuduktan sonra servis tabağına kalıbı ters çevirerek tatlıyı çıkarın. 5. Çikolata sosunu üzerinde yazan tarife göre hazırlayıp ılıdıktan sonra tatlının üzerine yavaş yavaş gezdirin. Afiyet olsun!