Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Pavlova yaparken dikkat edilmesi gereken bazı püf noktalar:
- Yumurta beyazlarının oda sıcaklığında olması, daha iyi kabarmalarını sağlar 1.
- Çırpma kabının tamamen temiz ve kuru olması, yumurta beyazlarının daha iyi köpürmesini sağlar 1.
- Toz şekerin azar azar eklenmesi, hızlı eklemek kıvamı bozabileceğinden önemlidir 1.
- Şekerin tamamen eridiğinden emin olunması gerekir 1.
- Fırına girdikten sonra fırın kapağının asla açılmaması, merengin çökmesine neden olabileceği için önemlidir 1.
- Pişirme için en uygun ısının 120 derece olduğu belirtilse de fırının ayarlarına göre değişiklik gösterebilir 23.
- Altının pişmemesi durumunda, merengi ters çevirip pişirmek sorunu çözebilir 3.
- Dondurulmuş meyvelerin kullanılmaması, çünkü çözüldükçe su salacakları için uygun değildir 3.
- Kremanın koyulaşması için, çırpma işleminin dar ve derin bir kapta yapılması önerilir 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: