Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Patates kruton kızartmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
Malzemeler:
- 2-3 büyük dilim tam buğday ekmeği 2;
- 4 yemek kaşığı zeytinyağı 2;
- 1 diş sarımsak 2;
- 1 tatlı kaşığı kekik 2;
- 1 tatlı kaşığı pul biber 2;
- 1 çay kaşığı karabiber 2;
- Çok az kimyon 2.
Hazırlanışı:
- Sarımsağı macun gibi olana dek ezin 2.
- Baharatlarını atıp, yağı ekleyin ve karıştırın 2.
- Ekmekleri küp küp doğrayın 2.
- Bir tepsiye alın 2.
- Üzerine hazırladığınız sosu döküp harmanlayın 2.
- 200 derecelik fırında kuruyana kadar kızartın 2.
Alternatif olarak, baharatlı kruton yapmak için şu tarifi kullanabilirsiniz:
Malzemeler:
- 2 tam buğday ekmeği (bayat) 1;
- Yarımşar su bardağı zeytinyağı ve fındık yağı 1;
- 1 baş sarımsak 1;
- 1’er tatlı kaşığı pul biber, karabiber, nane 1.
Hazırlanışı:
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: