Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Paris'te yemek ve içmek için bazı öneriler:
- Yemek:
- Kruvasan (Croissant) 124. Fransız mutfağına özgü, dışı hamur, içi çikolata kaplı bir açma türüdür 34.
- Krep (Crepes) 124. Tatlı veya tuzlu olarak tüketilebilir, içerisine çeşitli malzemeler eklenebilir 24.
- Soğan Çorbası (Soupe à l'Oignon) 12. Un, et suyu ve soğanla yapılır, içine iki dilim kızarmış ekmek konur 2.
- Steak Tartare (Tartar) 12. Çiğ köfte malzemesinin üzerine çiğ yumurta kırılmasıyla oluşur 2.
- Örde Confit (Confit de Canard) 24. Ördek butundan yapılan bir yemektir 2.
- Salyangoz 123. Yeşil, sarımsaklı sosuyla servis edilir 2.
- Kaz Ciğeri (Fuagra) 12. Fransız mutfağında önemli bir yere sahiptir 2.
- Entrecote (Antrikot) 12. Dananın en lezzetli yerlerinden yapılır 2.
- İçecek:
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: