Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Organik unun farkı, üretim sürecinde kimyasal gübre, pestisit ve genetik olarak değiştirilmiş organizmaların (GDO) kullanılmamasıdır 145.
Organik unun bazı özellikleri:
- Vitamin ve mineral açısından zenginlik 14. Organik tahıllar kimyasal gübrelerle beslenmediği için daha fazla vitamin, mineral ve lif içerir 14.
- Daha az toksik madde 1. Sentetik ilaçlarla temas etmediği için daha güvenlidir 1.
- Doğal ve lezzetli aroma 14. Doğal koşullarda yetiştirildiği için buğdayın doğal aroması korunur 14.
- Çevre dostu 4. Organik tarım yöntemleri, çevre kirliliğini önler ve doğal kaynakları korur 4.
- GDO içermez 4.
- Alerjen riskini azaltır 4. Kimyasal maddeler içermediği için alerjik reaksiyonlara neden olmaz 4.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: