Ordövr tabağında genellikle şu yiyecekler bulunur: Sıcak atıştırmalıklar: sıcak kanepeler; lokmalık köfteler ve tavuk parçaları; sosisler ve sucuklar; sıcak deniz ürünleri (kalamar, midye, karides); sıcak sebzeler; sebze köfteleri; fırında mantar dolma; patates kızartmaları; kroketler; küçük dilimler halinde börekler. Soğuk atıştırmalıklar: peynir çeşitleri; şarküteri ürünleri (jambon, salam); füme etler; turşu çeşitleri; havuç ve salatalık gibi malzemeler; soğuk deniz ürünleri; humus ve şakşuka gibi mezeler; salatalar. Ayrıca, düğün gibi organizasyonlarda rus salatası, sigara böreği, paçanga böreği, zeytin çeşitleri ve mevsim sebzeleri de ordövr tabağında yer alabilir. Ordövr tabağı, organizasyonun konseptine ve mevsime göre şekillendirilebilir.