Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Kısaca omelet yapımı şu adımlarla gerçekleşir:
- Malzemeleri Hazırlayın: 4 yumurta, yarım çay kaşığı tuz, 1 yemek kaşığı tereyağı ve 1 yemek kaşığı zeytinyağı gereklidir 1.
- Yumurtaları Çırpın: Yumurtaları derin bir kasede çırpıcı yardımıyla çırpın, hava kabarcıkları oluşana kadar karıştırın 1.
- Tavada Tereyağını Eritin: Tavanızı ısıtın ve tereyağını eritip zeytinyağını ekleyin 1.
- Yumurta Karışımını Dökün: Yumurta karışımını tavaya dökün 1.
- Pişirin: Ocağın altını kısın ve alt kısmı kızarana kadar pişirin 1.
- Katlayın: Alt kısmı kızarıp üst kısmı hafif sulu kaldığında, tavanızı eğip omleti ikiye katlayın 1. 1-2 dakika daha pişirip ocaktan alın 1.
- Servis Edin: Soğumadan kahvaltılıklarla servis edin 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: