• Buradasın

    Oktay Usta ekmek tarifleri kitabı kaç sayfa?

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    Oktay Usta'dan Çorbalar ve Ekmekler kitabı 320 sayfadan oluşmaktadır 12.
    5 kaynaktan alınan bilgiyle göre:

    Konuyla ilgili materyaller

    Baget ekmek hamuru nasıl yapılır Oktay Usta?

    Oktay Usta'nın baget ekmek hamuru tarifi için gerekli malzemeler ve yapım aşamaları şunlardır: Malzemeler: - 4 su bardağı un - Yarım çay bardağı zeytin yağı - 1 su bardağı tam buğday unu - 1 paket yaş maya - 1 su bardağı süt - 1 tatlı kaşığı tuz - 1 tatlı kaşığı ceviz - 1 su bardağı ceviz - Aldığı kadar un Hazırlanışı: 1. Unu ve tam buğday ununu karıştırma kabına alın. 2. Cevizleri elinizle kırın ve una katın. 3. Ortaya yaş mayayı koyun. 4. Kenardan un alarak hamuru yoğurun. 5. Hamuru iyice özleşene kadar yoğurun. 6. Kulak memesi yumuşaklığında bir hamur elde edin. 7. Her bir parçayı ileri geri yapıp baget ekmek şekli verin. 8. Baget ekmek kalıplarını yağlayın. 9. Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında pişirin. 10. Burgu peynir ve kiraz domatesle servis edin.