Ilık Nutella Soslu Balkabaklı Krep Tarifi: Malzemeler: 2 adet yumurta; 3/4 cup balkabağı püresi; 1 cup süt; 3/4 cup su; 2 çorba kaşığı eritilmiş tereyağı; 2 cup un; 1/2 cup esmer şeker; 1/2 çay kaşığı tuz; 1/2 tatlı kaşığı vanilya ekstresi; 1 tatlı kaşığı tarçın; 1/4 tatlı kaşığı muskat rendesi; 1/4 tatlı kaşığı karanfil; 1/4 tatlı kaşığı zencefil. Nutella Sos İçin: 1/2 cup Nutella; 1/3 cup su; 1/3 cup süt; 2 çorba kaşığı bal; 2 çorba kaşığı kakao; 1 çorba kaşığı nişasta; bir tutam tuz; 1 çay kaşığı tereyağı. Yapılışı: 1. Yumurtaları büyük bir kapta çırpın. 2. Balkabağı püresi, su, süt ve eritilmiş tereyağını ekleyip karıştırın. 3. Un, şeker ve baharatları ilave ederek pürüzsüz ve akışkan bir hamur elde edene kadar çırpın. 4. Krep tavasını hafifçe yağlayarak ısıtın. 5. Tavaya 1/4 cup veya yarım kepçe hamur dökün, hamurun tavanın her yerine eşit yayılmasını sağlayın. 6. Krebinizi altın rengi alana kadar yaklaşık 1 dakika pişirin, ardından ters çevirip diğer yüzünü 30 saniye pişirin. 7. Tüm hamur bitene kadar aynı işlemi tekrarlayın. Nutella sos için: 1. Tüm malzemeleri küçük bir sos tenceresinde karıştırın ve koyulaşana kadar pişirin. 2. Bal ve tereyağını ekleyip karıştırın, ocaktan aldıktan sonra