• Buradasın

    Nagıt nerenin yemeği?

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    Nugget (nagıt) yemeği, Avusturya mutfağına aittir 1.
    5 kaynaktan alınan bilgiyle göre:

    Konuyla ilgili materyaller

    Nagıt hangi etten yapılır?

    Nugget genellikle tavuk eti kullanılarak yapılır.

    Nagıt nasıl yapılır?

    Nagıt (Nugget) Tarifi: Malzemeler: - 2 adet tavuk göğsü - 1 su bardağı süt - 1 su bardağı un - 2 yumurta (sarıları içine, beyazları dışına bulamak için) - 1 su bardağı kaşar rendesi - 1 diş dövülmüş sarımsak - 1 yemek kaşığı tereyağı - Yeterince tuz, karabiber, istenirse kimyon - 1 su bardağı galeta unu Yapılışı: 1. Tavuk etlerini haşlayıp blenderdan geçirin. 2. Tereyağı ile unu kavurup sütü ekleyerek katı kıvamlı ve pütürsüz bir hamur pişirin. 3. Hamuru, blenderdan geçirdiğiniz tavuk etlerinin içine ekleyin, yumurta sarılarını, tuzu, karabiberi, dövülmüş sarımsağı ve kaşar rendesini ilave edip iyice karıştırın. 4. Elinizle isteğe göre şekil verin veya kalıpla şekillendirin. 5. Nagıtları önce yumurta akına, sonra galeta ununa bulayarak kızgın yağda kızartın. 6. Servis yapın.

    Nagıt yanına ne gider?

    Nugget (nagıt) yanına aşağıdaki yiyecekler iyi gider: Patates kızartması veya püresi; Pilav (sade pirinç veya bulgur pilavı); Makarna (fırında kremalı domatesli makarna gibi); Salata (çoban salatası, gavurdağı salatası veya cacık); Ketçap veya çeşitli soslar (acı sos, barbekü sosu).

    Nagıtın içine ne konur?

    Nagıtın (nugget) içine genellikle şu malzemeler konur: Tavuk eti. Un. Baharatlar. Katkı maddeleri.