Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Mini jöle kalıbını kullanmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
- Kalıbı hafifçe yağlayın 1. Bu, jölenin kalıptan kolayca çıkmasını sağlar 1.
- Jöle karışımını kalıba dökün 2. Eğer kalıbınız yoksa, jöleyi şerit şerit kesip küçük kaselere koyabilirsiniz 2.
- Kalıbı buzdolabında 15-20 dakika bekletin 2. Jöle sertleştikten sonra kalıbı ters çevirip elinizle vurarak jöleyi çıkarın 2.
- Servis yapın 3. Jöleyi tabaklayarak veya doğrudan kalıpta sunarak servis edebilirsiniz 3.
Ayrıca, jöle kalıplarını bulaşık makinesinde yıkayabilir ve yüksek sıcaklıklara dayanıklı oldukları için fırında da kullanabilirsiniz 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: