Buradasın
Milka Cookie parçacıklı nasıl yenir?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Milka Cookie parçacıklı bisküviler, sıcakken ve dondurma kaşığı ile alınmış top şeklinde yenmesi önerilir 3.
Pişirme talimatları:
- Eritilmiş tereyağı, toz şeker, yumurta, un, kabartma tozu ve tuzu karıştırıp yumuşak bir hamur elde edin 13.
- En son doğranmış çikolataları ekleyip karıştırın 1.
- Yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine araları açık olacak şekilde dondurma kaşığı ile dizin 13.
- Önceden ısıtılmış 175°C fırında 10-12 dakika pişirin 1.
Bisküviler, çay veya kahve eşliğinde de tüketilebilir 5.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: