Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Mentos şekerin bazı hammaddeleri:
- Şeker ve buğday glikoz şurubu 3. Mentos'un tatlılığını sağlar 3.
- Çeşitli nişastalar, sakızlar ve hidrojene hindistancevizi yağları 3. Şekerin yapısı ve dokusu için kullanılır 3.
- Doğal ve yapay aromalar 3.
Bazı tatlara özel hammaddeler:
- Ekşi yeşil elma Mentos 3. Şeker, glikoz şurubu, malik asit, sitrik asit içerir 3.
- Meyveli Mentos 3. Şeker, buğday glikoz şurubu, sitrik asit içerir 3.
Çölyak hastalığı olanlar, buğday glikoz şurubu içerdiğinden Meyve ve Ekşi Yeşil Elma Mentos'tan kaçınmalıdır 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: