Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Melas şurubunun kullanım alanlarından bazıları şunlardır:
- Tatlandırıcı 25. Kekler, kurabiyeler, tatlılar, ekmekler ve bazı hamur işlerinde şeker yerine kullanılabilir 25.
- Pekmez alternatifi 2. Kahvaltılarda ekmek üzerine sürülerek veya yoğurtla birlikte yenebilir 2.
- Şuruplar ve soslar 25. Barbekü sosları, salata sosları, kahvaltılık şuruplar gibi yemeklerde derin bir tat ve kıvam katmak için kullanılır 25.
- İçecekler 25. Sıcak içecekler veya bitki çaylarında tatlandırıcı olarak kullanılabilir 25.
- Vücut ve cilt bakımı 2. Melas, bazı cilt maskelerinde ve doğal sabunlarda da kullanılır 2.
Melas şurubunun tüketilmesinden önce kişisel sağlık durumu ve diyet ihtiyaçlarının dikkate alınması önerilir 5.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: