• Buradasın

    Marshmallowlu pasta malzemeleri nelerdir?

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    Marshmallowlu pasta malzemeleri kullanılan tarife göre değişiklik gösterebilir. İşte bazı marshmallowlu pasta tarifleri için gerekli malzemeler:
    • Şeker Hamuru ile Marshmallowlu Pasta: 150 gr marshmallow, 2 yemek kaşığı su, 500 gr pudra şekeri, hazır pandispanya, süt, vanilyalı pasta kreması, muz, çilek, çikolata, kivi 1.
    • Marshmallow Pasta: Toz şeker (6 yemek kaşığı), yumurta sarısı (6 adet), sıvı yağ (6 yemek kaşığı), kakao (2 yemek kaşığı), un (6 yemek kaşığı), kabartma tozu, yumurta akı (6 adet), toz şeker (12 yemek kaşığı) 2.
    • Böğürtlen Marşmelovlu Pasta: 2 adet pandispanya keki, 2 yemek kaşığı pudra şekeri, 150 gram taze böğürtlen, 3 yemek kaşığı toz jelatin, 1 su bardağı toz şeker, 2 yemek kaşığı toz şeker, 1/4 su bardağı bal, 1 su bardağı soğuk su 3.
    • Marshmallow’lu Bisküvili Pasta: 10 adet çikolata kaplı marshmallow’lu bisküvi, 1 kutu kakaolu krem şanti, 2 su bardağı süt, çikolata sosu 4.
    • Marşmelovlu Halleyli Pasta: 10 adet halley, 1 paket krem şanti, 3,5 su bardağı süt, 1 su bardağı dövülmüş ceviz, 4 yemek kaşığı damla çikolata, hazır çikolata sosu 5.
    5 kaynaktan alınan bilgiyle göre:

    Konuyla ilgili materyaller

    Marshmallow için hangi şerbet kullanılır?

    Marshmallow yapımında kullanılan şerbet, şeker ve sudan oluşur. Ayrıca, bal veya akçaağaç şurubu gibi alternatifler de kullanılabilir. Glikoz şurubu da profesyonel pastacılık malzemesi satan yerlerden temin edilerek kullanılabilir.

    Pasta yapımı için hangi malzemeler gerekli?

    Pasta yapımı için gerekli bazı malzemeler: Pandispanya için: yumurta, şeker, un, süt, yağ, vanilya. Pasta kreması için: süt, toz şeker, un, nişasta, yumurta sarısı. Süsleme için: krem şanti, ganaj, şeker hamuru, gıda boyaları, meyveler, fındık, antep fıstığı, bonibon, çikolata, yenilebilir çiçek. Ayrıca, pasta yapmak için kek kalıbı, mikser, spatula, çırpma teli, döner pasta sıvama standı gibi araç gereçler de gereklidir. Malzemeler, yapılacak pastanın türüne ve tarife göre değişiklik gösterebilir.