Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Malezya'ya özgü bazı yiyecekler:
- Nasi Lemak 45. Pirinç, hindistancevizi sütü, pandan yaprakları ve baharatlarla yapılan ulusal bir yemek 45.
- Assam Laksa 4. Kalın pirinç noodle'ları ve acı-tatlı balık sosuyla hazırlanan bir çorba 4.
- Curry Mee 4. Malezya, Çin, Tayland ve Hindistan lezzetlerini bir araya getiren bir yemek 4.
- Roti Canai 14. Dahl (mercimek) ve köri ile servis edilen bir tür gözleme 4.
- Murtabak 4. Yumurta, soğan, baharat ve kıyma et içeren, dahl ve köri ile servis edilen bir lezzet 4.
- Nasi Biryani 4. Nasi-Kandar restoranlarında bulunan, Hint mutfağına ait bir pilav 4.
- Hokkien Mee 4. Koyu soya soslu, kalın noodle'lardan yapılan bir yemek 4.
- Char Koay Teow 14. Pirinç noodle'larının çeşitli malzemelerle sotelenmesiyle hazırlanan bir sokak lezzeti 14.
- Apam Balik 14. Pankek benzeri bir tatlı, içi çeşitli malzemelerle doldurulabilir 14.
- Cendol 14. Pirinç unu ve hurma şekeri içeren, yeşil noodle'larla servis edilen bir tatlı 14.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: