Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Lojman kafeteryası belirli kurallara ve standartlara uygun olmalıdır:
- Konum: Kafeterya, insan trafiğinin yüksek olduğu, sürekli bir ziyaretçi akışı yaratacak yerlerde açılmalıdır 2.
- Ekipman: Kahve ekipmanları, buzdolapları, mutfak robotu, fırın gibi gerekli ekipmanlar temin edilmelidir 23.
- Menü: Kahve, sütlü ve çikolatalı içecekler, dondurma, bira ve çeşitli atıştırmalıklar gibi geniş bir menü sunulmalıdır 24.
- Temizlik ve Hijyen: İç ve dış mekan düzenli olarak temizlenmeli, hijyen kurallarına uyulmalıdır 4.
- Personel: Güleryüzlü, hızlı ve müşteri odaklı personel çalıştırılmalı, personelin eğitimi sürekli olarak yapılmalıdır 4.
- Dekorasyon: Konforlu ve ev sıcaklığını yansıtan bir dekorasyon tercih edilmelidir 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: