Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Little Caesars Parmesan Peynirli Pizza Tarifi:
Malzemeler:
- 2 paket kuru maya 1
- 2/3 su bardağı ılık su 1
- 2 çay kaşığı şeker 1
- 2 su bardağı soğuk su 1
- 3 yemek kaşığı salata yağı 1
- 2 yemek kaşığı şeker 1
- 1 çay kaşığı tuz 1
- 1/4 çay kaşığı sarımsak tuzu 1
- 1/2 çay kaşığı kuru oregano yaprakları 1
- 6 1/2 su bardağı un 1
Sos için:
- 10 1/2 ons domates çorbası 1
- 1 yemek kaşığı kuru oregano yaprakları 1
- 1/2 çay kaşığı sarımsak tuzu 1
- 1/2 pound rendelenmiş Mozzarella 1
- 1/2 pound rendelenmiş Muenster 1
- 1/3 su bardağı rendelenmiş Parmesan 1
- 8 ons doğranmış mantar 1
Yapılışı:
- Kuru mayayı ılık suyun üzerine serpin, 2 çay kaşığı şeker ekleyin ve kabarana kadar 5-6 dakika bekletin 1.
- Büyük bir kapta soğuk su, yağ, şeker, tuz, sarımsak tuzu ve oregano'yu karıştırın 1.
- 1 su bardağı unu ve mayalı karışımı ekleyerek yumuşak bir hamur elde edene kadar karıştırın 1.
- Hamuru unlanmış bir yüzeye alıp yapışmayana kadar yoğurun 1. 90 dakika ılık bir yerde mayalanmaya bırakın, ardından yumruklayarak havasını çıkarın 1.
- 2 (15 inç) dairesel tereyağlı pizza tepsisine yayın 1.
- Sos malzemelerini sırayla ekleyerek her bir pizzaya eşit şekilde dağıtın 1.
- 450 derecede (önceden ısıtılmış fırında) 20-25 dakika pişirin 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: