Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Labneli avokado, farklı şekillerde tüketilebilir:
- Meze olarak: Avokado rendelenip, zeytin yağı, limon suyu, labne, tuz, nane ve kırmızı biber ile karıştırılarak salata şeklinde sunulabilir 1.
- Ekmek üstü lezzet olarak: Avokado soyulup dilimlendikten sonra, üzerine İçim Zeytinli Kekikli Labne sürülmüş dilimlenmiş ekmeklerin üzerine yerleştirilir 35. Ardından taze kekik, sızma zeytinyağı ve karabiber eklenerek servis edilir 35.
- Kızarmış ekmek üstü olarak: Kızarmış ekmeklerin üzerine Pınar Labne sürülür, üzerine avokado, ezilmiş sarımsak, kıyılmış fesleğen ve tuz eklenir 4. En son ince kıyılmış mor soğan ilave edilerek servis edilir 4.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: