Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
L. reuteri ile yapılan yoğurt için kullanılabilecek sütler:
- Tam yağlı inek, manda veya koyun sütü 23. Sütün kaynatılıp 37°C dereceye soğutulması önerilir 2.
- UHT (uzun ömürlü) süt 3.
- Organik süt 3. Pestisit, hormon, antibiyotik, gübre ve GDO içermemesi tercih edilir 3.
- Yarım yağlı süt 3. İngiltere'de "yarım krem" olarak bilinir ve tam yağlı süt ile kremanın eşit oranda karıştırılmasıyla elde edilir, %10-18 yağ içeriğine sahiptir 3.
- Keçi sütü 4.
Ayrıca, bitki bazlı süt seçenekleri olarak katkı maddesi içermeyen konserve hindistan cevizi sütü veya hindistan cevizi sütü ile hindistan cevizi kreminin kombinasyonu da kullanılabilir 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: