Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Kuşkonmazı en güzel şekilde kızartmak için aşağıdaki yöntemler kullanılabilir:
- Fırında kızartma 235. Kuşkonmaz, zeytinyağı ve sarımsak ile yağlandıktan sonra yağlı kağıda dizilir ve 180 derece fırında 10-15 dakika fırınlanır 25. Üzerine rendelenmiş peynir eklenerek servis edilebilir 25.
- Izgara 3. Kuşkonmaz, yağ ile karıştırılıp sarımsak veya diğer baharatlarla tatlandırıldıktan sonra ızgaraya yerleştirilir ve doğrudan ısı kullanılarak pişirilir 3.
- Hava fritözünde kızartma 3. Yağda kızartmanın zararlı etkileri olmadan, kızarmış yiyeceklerin çıtırlığını elde etmek için hava fritözü kullanılabilir 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: