Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Konya'da öğle yemeği için birkaç öneri:
- Etli ekmek: İnce hamur üzerine kıyma, soğan, domates ve biberle hazırlanan bu lezzet, genellikle ayran ve salata ile servis edilir 23. Cemo Restaurant ve Halk Etliekmek gibi yerlerde yenebilir 45.
- Fırın kebabı: Kuzu etinden yapılan bu yemek, odun ateşinde yaklaşık 6 saat pişirilir ve pide ile servis edilir 45. Ali Baba Fırın Kebap ve Hacı Şükrü gibi yerlerde bulunabilir 45.
- Tirit kebabı: Haşlanan etin suyu, ekmek kırıntıları ile çekilir, üzerine tereyağı, pul biber ve nane eklenerek servis edilir 23. Tiritçi Mithat ve Kabakçı Ali Lokantası gibi yerlerde denenebilir 24.
- Arabaşı çorbası: Acılı tavuk çorbası ve hamurundan oluşur 23. Cemo, Kuzucu Ali ve Lokmahane gibi yerlerde bulunabilir 45.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: