Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Komo un değirmeninin temel işlevi, tahılları (buğday, yulaf, pirinç vb.) ve baharatları (kimyon, biber, kişniş) öğüterek un elde etmektir 13.
Komo un değirmeninin diğer bazı işlevleri:
- Taze un elde etme: Süpermarketten alınan unun aksine, evde istenilen zamanda taze un elde etmeyi sağlar 2.
- Besin değerini artırma: Tahılların kabuklarında bulunan mineral ve vitamin gibi besin öğelerinin elde edilmesini sağlar 2.
- Çeşitli öğütme ayarları: Farklı inceliklerde un elde etmeyi mümkün kılar 13.
- Uzun ömürlü kullanım: Dayanıklı malzemelerden üretilmiş olup, uzun yıllar sorunsuz kullanılabilir 12.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: