Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Kızılcıklı, kuşburnu aromalı buzlu çay tarifi şu şekildedir 1:
- Suyu derin bir tencerede kaynatın 1.
- Bol suda duruladığınız kuşburnu meyvelerini kaynayan suya ekleyin, ocağın altını kapatın 1.
- Kuşburnu çayını 15 dakika kadar demleyerek hazırlayın 1.
- Ilınan meyve çayına tadını verecek balı ekleyin ve karıştırın 1.
- Limon suyu ve çubuk tarçını katıp, karıştırın 1.
- Son olarak, çayın içerisinde gözükecek ve ağza geldiğinde tat verecek olan vitamin deposu kurutulmuş kızılcıkları ekleyin 1.
- Kırık buzları kattığınız bu doğal içeceği, bir sürahide daha da soğuttuktan sonra ikram ederek, sevdiklerinizle paylaşın 1.
Ayrıca, kızılcık kuşburnu aromalı buzlu çay da hazırlanabilir 3.
Ancak, kuşburnu çayının etken maddesini kaybetmemesi için içine limon sıkılmaması önerilir 5.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: