Çıtır but yapmak için aşağıdaki malzemeleri ve adımları kullanabilirsiniz: Malzemeler: - 4 adet tavuk butu - 2 yemek kaşığı zeytinyağı - 1 su bardağı galeta unu - 1 çay kaşığı tuz - 1 çay kaşığı karabiber - 1 çay kaşığı pul biber - 1 çay kaşığı kekik - 1 çay kaşığı sarımsak tozu - Yarım limon suyu Hazırlık: 1. Tavuk butlarını iyice yıkayın ve bir kağıt havlu ile kurulayın. 2. Bir kapta zeytinyağını, limon suyunu, tuzu, karabiberi, pul biberi, kekik ve sarımsak tozunu karıştırın. 3. Başka bir kapta galeta ununu hazırlayın. 4. Fırını 200 dereceye ısıtın. 5. Tavuk butlarının dışı çıtır, içi ise yumuşak olmalıdır.