Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Kermese yapılabilecek yiyecek türleri şunlardır:
- Hamur İşleri: Kek, kurabiye, muffin, börek, poğaça, su böreği 13.
- Sandviç ve Atıştırmalıklar: Mini sandviçler, hamburgerler, pizza dilimleri, dürümler 13.
- Gözleme ve Krep: Taze olarak hazırlanıp satılabilir 13.
- Çikolatalı ve Şekerlemeli Ürünler: Çikolata, jelibon, lokum 13.
- Salatalar ve Mezeler: Kısır, mercimek köftesi, yaprak sarma, yoğurtlu mezeler 13.
- İçecekler: Limonata, ayran, meyve suları, sıcak çikolata, kahve veya çay 13.
Ayrıca, kermeslerde yöresel yemekler ve tatlılar da tercih edilebilir 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: