Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Kebapçı logoları, işletmenin türüne ve hedef kitlesine göre farklı tasarımlar kullanılarak oluşturulur 35.
Bazı kebapçı logolarında kullanılan farklılıklar şunlardır:
- Görsel Elemanlar: Kebap görselleri, şiş kebap, çatal, bıçak gibi semboller kullanılarak işletmenin mutfağı ve sunduğu lezzetler vurgulanır 12.
- Renkler: Sıcak renkler ve ateşten çıkan kıvılcımları andıran benekler gibi detaylar, logonun daha iştah açıcı ve modern görünmesini sağlar 2.
- Yazı Tipleri: Geleneksel ve otorite kazandıran yazı tipleri, logonun güvenilirliğini artırır 2.
- Ambalaj ve Reklam Malzemeleri: Logonun, menü, bardaklar, peçeteler gibi farklı ambalaj ve reklam malzemelerinde kullanılabilir olması da tasarımda dikkate alınır 5.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: