Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Katsan pastacılarının ne iş yaptığına dair bilgi bulunamadı. Ancak, genel olarak pastacıların görevleri şunlardır:
- Malzeme Hazırlığı: Şeker, un, yumurta ve tereyağı gibi malzemelerin hazırlanması 34.
- Hamur Hazırlığı: Tarif talimatlarına göre hamur karıştırma, yoğurma ve şekillendirme 34.
- Süsleme ve Sunum: Pastaları buzlanma, yenilebilir süslemelerle süsleme veya kekleri dolgularla doldurma 34.
- Pişirme: Hamurun pişirilmesi ve gerekiyorsa kızartılması 4.
- Servis Hazırlığı: Hazırlanan pastaların servise hazır hale getirilmesi 4.
- Ekipman Bakımı: Araç ve gereçlerin temizliği, bakımı ve basit onarımının yapılması 4.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: