Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Katı gıdalar, genel olarak şu kategorilere ayrılır:
- Sebzeler: Kuşkonmaz, pancar, brokoli, Brüksel lahanası, lahana, havuç, karnabahar, kereviz, mısır, salatalık, patlıcan, fasulye, ıspanak, kabak, domates 1.
- Meyveler: Elma, kayısı, muz, çilek, kavun, kiraz, portakal, şeftali, ananas, erik 1.
- Baklagiller: Fasulye, mercimek, bezelye 1.
- Protein kaynakları: Et, balık, kümes hayvanları, yumurta, tofu, tempeh, fındık, tohumlar 1.
- Tahıllar: Pirinç, makarna, ekmek, kinoa, yulaf, arpa, tam buğday 1.
- Süt ürünleri: Süt, yoğurt, peynir 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: