Buradasın
Kaşık dökmesini yumuşak olması için ne yapmalı?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Kaşık dökümünün yumuşak olması için hamurun hazırlanmasında bazı püf noktalarına dikkat etmek gerekmektedir:
- Unu eleyerek eklemek: Unu elemek, topaklanmayı önler ve daha pofuduk bir kıvam sağlar 1.
- Süzme yoğurt kullanmak: Daha yoğun bir kıvam ve lezzet verir 1.
- Kabartma tozu eklemek: Hamurun kabarmasını ve yumuşak olmasını sağlar 2.
- Tavanın ısısını kontrol etmek: Tavanın çok sıcak olmaması, iç kısmın da iyice pişmesini sağlar 1.
Bu adımları takip ederek, kaşık dökümünüz yumuşak ve lezzetli olacaktır.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: