Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Tüketim şekilleri:
- Salatalar: Rendeleyerek veya doğrayarak salatalara eklenebilir 35.
- Yemekler: İnce dilimler halinde yemeklere, çorbalara, güveçlere ve et yemeklerine eklenebilir 24.
- Turşu: Kapadokya soğanı turşusu yapılabilir 15.
- Çay: Kurutulmuş Kapadokya soğanı demlenerek çay olarak tüketilebilir 3.
- Suyu: Sıkılarak içilebilir veya smoothie'lere eklenebilir 3.
Ayrıca, zeytinyağı ile soteleyerek veya fırında karamelize olana kadar pişirerek de tüketilebilir 24.
Mide hassasiyeti olanlar ve tansiyonu düşük seviyede seyreden kişilerin tüketim miktarına dikkat etmeleri önerilir 4.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: