Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Bazı süt türlerinin kahveyle uyumu:
- İnek sütü 125. Mikro köpük ve doku açısından en iyi sonuçları verir 1.
- Yulaf sütü 12. Hafif tatlı ve kremamsı bir dokuya sahiptir, kahvenin acılığını dengeler 12.
- Badem sütü 2. Fındıksı bir aroma sunar, vegan ve laktozsuz bir alternatiftir 2.
- Hindistan cevizi sütü 12. Hafif tatlı bir lezzet sunar ve kahveye egzotik bir dokunuş katar 2.
- Laktozsuz süt 2. Klasik süt lezzetini sunar ve tam yağlı sütle aynı kremamsı dokuyu sağlar 2.
- Barista sütü 3. Yüksek ısıya dayanıklıdır, yoğun ve kalıcı bir köpük oluşturur 3.
Ayrıca, yağ oranı da önemlidir: Az yağlı sütlerde köpürtme daha az olurken, yağlı sütler krema köpüğü isteyen ürünlerde tercih edilir 5.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: