Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Şef bıçaklarının bazı çeşitleri:
- Alman tipi şef bıçakları 13. Baştan uca kavisli bir tasarıma sahiptir 3.
- Fransız tipi şef bıçakları 13. Daha düz ve az kavisli bir yapıya sahiptir 3.
- Gastro şef bıçakları 2. Genellikle daha uzun ve dar bir bıçak yapısına sahiptir 2.
- Santoku şef bıçakları 2. Asya mutfağında yaygın olarak kullanılır, daha kısa ve geniş bir bıçak yapısına sahiptir 2.
- 23 cm şef bıçakları 2. Mutfaklarda en yaygın kullanılan boyuttur 2.
- 28 cm şef bıçakları 2. Daha büyük gıda maddelerinin kesiminde kullanılır 2.
Ayrıca, ahşap saplı, dövme karbon çelik ve desenli gibi farklı tasarımlarda şef bıçakları da bulunmaktadır 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: