Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Kabak, difrize (derin dondurucuya) şu şekilde konur:
- Kabakları yıkayıp kabuklarını soyup yemeklik küp küp doğrayın 3.
- Hazırladığınız kabakları dondurucu poşetlerine veya dondurucu uygun kaplara yerleştirin 3.
- Büyük bir tencere içerisine su koyup kaynatın 14.
- Kabakları bir süzgeç içerisine alarak kaynamakta olan su içerisine daldırın ve 2 dakika süre ile bırakın 14.
- Süre bitiminde kabakları doğrudan musluktan akan soğuk suyun altına tutarak süzülmeye bırakın 1.
- Kağıt havlu ile iyice kuruladıktan sonra fazla suyunu süzdürün 3.
- Kuruduğundan emin olduktan sonra dondurucuya koyun 2.
Kabak, buzluktan çıkar çıkmaz pişirilmelidir 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: