Buradasın
Japon cheesecake'ini diğer cheesecake'lerden farklı yapan nedir?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Japon cheesecake'ini diğer cheesecake'lerden farklı yapan özellikler:
- Yapı: Japon cheesecake'i, klasik cheesecake'lerden daha hafif, kabarık ve süngerimsi bir yapıya sahiptir 45.
- Malzeme: Genellikle un, krem peynir, yumurta, şeker ve süt ile yapılır 5. Ayrıca vanilya, limon veya portakal gibi aromalar da eklenebilir 5.
- Peynir: Japon cheesecake'inin peyniri, Danimarka'dan ithal edilir 1.
- Pişirme: Fırında pişirilir, fırından çıkarıldıktan sonra soğumaya bırakılır 5.
- Sunum: Genellikle pudra şekeri ile süslenerek servis edilir 5.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: