Kore usulü jajangmyeon yapmak için gerekli malzemeler: 400-500 gram domuz eti (karın veya omuz); 1 büyük kuru soğan; 1 orta boy kabak; 2 orta boy patates; 1/4 küçük beyaz lahana (isteğe bağlı); 5-6 yemek kaşığı Kore siyah fasulye ezmesi (chunjang); 4 yemek kaşığı bitkisel yağ; 2 yemek kaşığı şeker (esmer veya beyaz); 3 su bardağı su veya tavuk/et suyu; 2 yemek kaşığı patates nişastası; 4 yemek kaşığı soğuk su; 1 adet salatalık (kibrit çöpü şeklinde doğranmış), haşlanmış yumurta veya tatlı mısır taneleri (isteğe bağlı). Yapılışı: 1. Malzemeleri hazırlayın: Soğanı, kabağı ve patatesi yaklaşık 1-2 cm’lik küpler halinde doğrayın. 2. Siyah fasulye ezmesini (chunjang) kavurun: Geniş bir wok veya derin bir tavaya yağı alın ve orta ateşte ısıtın. 3. Eti ve sebzeleri pişirin: Aynı tavada kalan yağa doğradığınız etleri ekleyin ve rengi dönene kadar kavurun. 4. Sosu birleştirin ve pişirin: Kavurduğunuz siyah fasulye ezmesini (chunjang) tekrar tavaya ekleyin ve sebzelerle birlikte 1-2 dakika karıştırarak bütünleşmesini sağlayın. 5. Kıvam verin: Sos kaynamaya başlayınca ocağı kısın ve 5-7 dakika kadar, patatesler yumuşayana dek pişirin. Sosun anında kalınlaştığını ve parlak