Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
İştah Kebap'ın bazı özellikleri:
- Jet Kebap: İştah Kebap'a özgü bir kebap çeşididir 15. Toroslarda doğal ortamlarda yetiştirilen, dinlendirilip sinirleri alınmış erkek kuzu etinden yapılır 1.
- Üretim Şekli: Et, zırh ile kıyıldıktan sonra özel harç ile yoğrulur ve özel şişlere saplanarak hafif köz ateşinde pişirilir 1.
- Malzeme Kalitesi: Doğru oranda kuyruk yağı, kök biber, tuz ve toz biber kullanılır 5.
- Deneyim: Kebaplar, yılların tecrübesi ile hazırlanır 5.
- Yan Ürünler: Sumaklı soğan, mevsimine göre yeşil salata, şalgam veya ayran ile servis edilir 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: