Buradasın
Ispanakli kekin püf noktası nedir?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Ispanaklı kekin püf noktaları şunlardır:
- Ispanakların Kullanımı: Sadece ıspanak yaprakları kullanılmalıdır, sapları kullanılmamalıdır 23.
- Püre Hazırlığı: Ispanakların rondo veya mutfak robotunda püre haline getirilmesi, pürüzsüz bir karışım elde edilmesi önemlidir 13.
- Yumurta ve Şeker: Oda sıcaklığındaki yumurtalar ve toz şeker, rengi değişip beyazlaşana kadar mikserle iyice çırpılmalıdır 12.
- Fırın Sıcaklığı: Kek, önceden ısıtılmış 160-170 derece fırında pişirilmelidir 13.
- Pişirme Süresi: Kek, yaklaşık 40-45 dakika kontrollü olarak pişirilmelidir 12.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: